Interieur keuzestress? Weet dat de perfecte keuze niet bestaat. Dat scheelt al enorm…

Heeft jouw bank al op alle mogelijke plekken in de kamer gestaan maar voelt het nog steeds niet goed? Kastje van de ene naar de andere muur geschoven? Twijfel je over een kleur op de muur en heb je alle kleurstalen van de doe-het-zelf winkel al in huis gehad? Realiseer je je dat de modekleur van 2022 volgend jaar alweer is achterhaald? Wat een stress.

Neig je een beetje naar perfectionisme? Besef dan dat je nooit de perfecte keuze maakt. Die bestaat eenvoudigweg niet. Zelfs de allerbeste keuze voelt naderhand minder goed omdat het je heel veel tijd en moeite kostte om die te maken.

Zorg voor minder keuze mogelijkheden

Daar kan ik bij helpen. Er is zoveel keuze, een enorm aanbod aan meubelen, kleuren, materialen en even zoveel meningen. Streep af wat je niet wilt, wat niet bij jou of jouw huis past. Wat niet goed voelt. Wat niet de meest logische of consequente keuzes zijn.

Kom je er desondanks niet uit met de keuzes rondom je interieur? Of heb je grootse bouw/verbouwplannen en weet je niet waar te beginnen? Ik kom graag langs en kijk met je mee. Tijdens een inspiratiesessie bij jou thuis nemen we de problemen, mogelijke oplossingen en de eventuele volgende stappen samen door. Wég keuzestress!

Spring eens in het diepe

Boek een inspiratiesessie aan huis. Het kost maar een paar uur en is al mogelijk vanaf € 159.- binnen een straal van 25km vanaf Zutphen. Woon je verderop? Geen probleem, maar dan komen er reistijd & kosten bij.

Enkele reviews

Als je een nieuwe woning bouwt, wil je graag dat aan alle wensen wordt voldaan. Met een haarfijn gevoel voor datgene wat wij mooi en belangrijk vinden, maakte Petra een aantal ontwerpen. Ze kwam met ideeën waar wij zelf nóóit opgekomen zouden zijn, heel verrassend, maar die precies pasten in ons te bouwen droomhuis. Ze wist onze beide smaken te verenigen op een manier die ons aansprak: doortastend, praktisch en persoonlijk. De noviteiten en adviezen van Petra hebben wij als heel waardevol ervaren en daar hebben we tot in lengten van dagen plezier van!

Belinda Korenblik & Jacqueline Bühler, Brummen

Petra heeft het talent om goed te luisteren en af te stemmen, waardoor ze jouw woonwensen direct weet te vertalen naar praktische en passende ontwerpen.

Familie Bunt-Landsheer ,  Lochem

Dit was mijn eerste verbouwing ooit en ik zat er erg tegen aan te hikken. Petra heeft me fantastisch door het hele proces heen geholpen! Ze luisterde goed naar mijn wensen en kwam met oplossingen voor mijn woon problemen. Dat doet ze heel geduldig, kundig maar ook lekker luchtig. Haar kennis van wat eerst en wat kan wachten, wie wanneer in te schakelen, en “hoe regel ik dat nou?” daar heeft ze me enorm mee geholpen. Daarnaast heeft ze een mooi ontwerp gemaakt met zowel heel praktisch wat wel en niet kan als wat het mooist wordt. Ik kon gebruik maken van haar netwerk van vakmensen, dat is ook echt fijn. Ik vind het dus heel prettig samenwerken met haar, ook goed bereikbaar, ze heeft zelf stijl, en ze is gewoon een heel leuk mens. ik raad haar zeker aan!

Colinda Dijkstra, Zutphen

www.consells.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *