Vroegtijdige bouwbeslissingen nemen voor nieuw te bouwen appartement

schakelplan

Als je een nieuwbouwwoning/appartement koopt moet je ruim vóór dat de bouw start aangeven of je wijzigingen wilt aanbrengen in de bestaande tekening van de architect. Dat is voor de meeste mensen een hele lastige opgave want je weet nog niet of je de huidige boekenkast meeneemt, laat staan dat je weet waar je die gaat neerzetten. Ga je de eettafel voor het raam plaatsen om van het mooie uitzicht te kunnen genieten of plaats je hem toch liever dicht bij de keuken. Waar laat je dan het lichtpunt plaatsen? Is het misschien praktischer om de draairichting van de deur aanpassen? Allemaal zaken waar je al heel vroeg in het proces aan moet denken.

De centraaldoos hoeft niet centraal te zitten

De kopers van de ‘PRACHT’ appartementen aan de IJssel in Noorderhaven Zutphen kan ik daar (gratis) bij ondersteunen. Via makelaardij Eggink Maalderink kunnen kopers mijn hulp inroepen bij het verkoopklaar maken van hun huidige huis of om alvast een interieurplan te maken voor het nieuwe appartement zodat je weet waar de lichtpunten en stopcontacten geplaatst moeten worden. Zo kan je met een goed onderbouwd verhaal naar de aannemer stappen.

Ik heb net een gesprek met een toekomstige bewoonster afgerond en dat leverde best een aantal handige inzichten op. Zeker als je van een grote eengezinswoning naar een 3 kamer appartement verhuist. Niet alle meubelen kunnen mee dus het maken van keuzes begint nu!

Je kan het maar één keer goed doen

Heb je verhuisplannen? Ik kan helpen om een interieurplan te maken zodat je nu al weet welke meubels meegaan en waar je iets nieuws voor wil kopen. (en hoe je dat allemaal dan weer tot één geheel maakt.)

Ik denk ook graag mee over de juiste plek voor aansluitpunten voor licht en elektra. Achteraf aanpassen is nogal kostbaar dus beter om het in één keer goed te doen. Dat geeft rust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *